Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η Κρήτη υποδέχτηκε σήμερα τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Η Κρήτη υποδέχτηκε σήμερα τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προσφέροντας τα καλύτερα δείγματα της Κρητικής φιλοξενίας.


Ο Πάνος Καμμένος, μετά από τις επισκέψεις του στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, στο κεντρικό Λιμεναρχείο και στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης, περπάτησε στους δρόμους του Ηρακλείου, λαμβάνοντας θερμή υποδοχή από τους Ηρακλειώτες κατοίκους.



Πολλές φορές μάλιστα αναγκαζόταν να διακόψει την πορεία του, για να μιλήσει και να τον χαιρετήσουν περαστικοί, καταστηματάρχες και θαμώνες καφετεριών.



Στην συνέχεια επισκέφτηκε την ενδοχώρα του Ηρακλείου, στις Αρχάνες όπου κάποιος ηλικιωμένος σταματώντας τον στον δρόμο του είπε χαρακτηριστικά: "Εμείς διώξαμε τους Γερμανούς τότε, εσείς οι νέοι έχετε καθήκον να ελευθερώσετε την πατρίδα μας σήμερα...". 



Η περιοδία συνεχίστηκε στην Ένωση Αγροτικών Συν/μών Πεζών, στο Καστέλι όπου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο δήμου Μινώα κ. Καλογεράκη και σε άλλα μέρη.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σε κάθε μέρος, σε κάθε χωριό, άνθρωποι έτρεξαν στην κυριολεξία να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή δύναμη.

Μαζί του και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έτυχε και αυτός θερμής υποδοχής από τον κόσμο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου