Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Τ.ΚΟΥΙΚ


Δελτίο Τύπου 11/6/2012

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τ.ΚΟΥΙΚ

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2012 η εικοσιτετράωρη επίσκεψη του Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στην εκλογική περιφέρεια της Καστοριάς.

Μαζί με τον εκλεγέντα την 6η Μαΐου Βουλευτή Συμεών Κουμπάνη και όλους τους υποψηφίους του νέου ψηφοδελτίου, αλλά και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής επισκέφθηκε την πόλη της Καστοριάς, το Άργος Ορεστικού, το Νεστόριο, τη Μεσοποταμία, αλλά και άλλες περιοχές, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους, απαντώντας και σε ερωτήσεις τους για το αύριο της Ελλάδας.

Ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε και δύο συνοριακούς σταθμούς της Ελληνικής Αστυνομίας, της Μεσοποταμίας και του Νεστορίου όπου και συναντήθηκε με άνδρες και γυναίκες αστυνομικούς που επιτηρούν τα σύνορα της πατρίδας και ως προς τη λαθρομετανάστευση και ως προς τη διακίνηση ναρκωτικών κλπ.

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος κατέγραψε τα μεγάλα ελλείμματα στη στελέχωση των συνοριοφυλάκων και μετέφερε στους συνομιλητές του τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το αντίστοιχο θέμα στη Δράμα, ο οποίος ζήτησε στην προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να συνδράμουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε τα σύνορα να διασφαλιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναντι κάθε παράνομης δράσης.


Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στα ΜΜΕ της Καστοριάς ο Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε εκτός από τα ζητήματα της γενικότερης πολιτικής και στα τοπικά προβλήματα και κυρίως σε αυτά της γουνοποιίας.

Αναφέρθηκε στην ηλεκτρονική βίζα την οποία ζητούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έτσι ώστε να μπορούν να έρχονται τα τσάρτερς στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καστοριάς από τη Ρωσία, με δεδομένο ότι οι Ρώσοι είναι κυρίως οι μεγαλύτεροι αγοραστές των προϊόντων γουνοποιίας της Καστοριάς.

Μίλησε για τα μέτρα που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν διατυπώσει στην Εθνική τους Αντιπρόταση σε ό, τι αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης για περιοχές όπως η Καστοριά όπου η περίοδος του κρύου επί της ουσίας αρχίζει Σεπτέμβριο και καταλήγει Μάιο μήνα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κρίσιμο και οξύτατο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την Καστοριά ως ακριτική περιοχή, αναφέροντας διεξοδικά όλες τις ξεκάθαρες θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έτσι ώστε η χώρα να πάψει να μαστίζεται από αυτόν τον εποικισμό, καθώς για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ η λαθρομετανάστευση είναι και ζήτημα εθνικής ασφάλειας, αλλά και πρόβλημα που πρέπει να καταστεί ευρωπαϊκό και να μη μένει απλά ελληνικό.
Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Καστοριάς και σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την προεκλογική του επίσκεψη στο νομό έχοντας συνάντηση με τον τέως Δήμαρχο Μεσοποταμίας Χαράλαμπο Σωτηριάδη, ισχυρό παράγοντα του νομού, με τον οποίο τον συνδέει μία φιλία 36 ετών αφού ο κ. Σωτηριάδης ήταν και ο ανταποκριτής της ΕΤ3 στη δεκαετία του ’70 όταν πρωτοξεκινούσε την ίδρυση του καναλιού ο Τέρενς Κουίκ. Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στο Αμύνταιο και την πόλη της Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου