Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ


Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ  ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ


«Με αφορμή την πρόσφατη εξέγερση των παράνομων μεταναστών στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας θα ήθελα να συγχαρώ τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια για την άμεση και έγκαιρη αντίδρασή του. Τελικά κύριε Υπουργέ είστε σε θέση να επιβάλετε την τάξη, γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν έχετε προβλέψει ούτε για την ασφάλεια των αστυνομικών υπαλλήλων, ούτε για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, αλλά ούτε καν για τις ανθρώπινες συνθήκες κράτησης των μεταναστών που τόσο ένθερμα υποστηρίζετε ότι υπάρχουν.

Ευελπιστώ πως η ανικανότητά  σας να διαχειριστείτε μία τόσο σοβαρή κατάσταση δεν θα προκαλέσει παρόμοιες  αρνητικές επιπλοκές και στα  υπόλοιπα κέντρα κράτησης της ελληνικής  επικράτειας. Ως Βουλευτής Έβρου, με απώτερο στόχο την προάσπιση  των συμφερόντων των κατοίκων της περιοχής μου, δε θα δεχθώ ουδεμία μεταφορά μεταναστών σε κάποιο από τα κέντρα κράτησης του νομού μου.


Τέλος, εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους αστυνομικούς υπαλλήλους που καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν στα καθήκοντά  τους κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου