Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ 
ΑΕΡΙΟΥ TAP


«Με επικοινωνιακά βεγγαλικά η κυβέρνηση εφευρίσκει επιτυχίες ενεργειακών διαδρομών.

Αντί να παραπληροφορεί τον λαό, θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει ότι η  σημερινή συμφωνία αποτελεί μόνο ένα  προαπαιτούμενο κατάθεσης φακέλου».



Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ



«Παρά τις προσπάθειες  του κ. Βενιζέλου να μπει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ καταλογίζοντας στην Τρόικα την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για τη λάθος συνταγή του μνημονίου, είναι αυτός που ως υπουργός Οικονομικών υλοποίησε και σήμερα ως κυβερνητικός εταίρος στηρίζει την καταστροφική πολιτική του μνημονίου με αποκλειστικό πειραματόζωο τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό».



Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ  ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ  ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


«Η κυβέρνηση εκτός  από υποκρισία προχώρησε τώρα και σε λεονταρισμούς άλλων εποχών κατά της αγροτιάς. Ας μην συνεχίσει να σπέρνει ανέμους γιατί η κοινωνική θύελλα είναι το τελευταίο που χρειάζονται αυτή την στιγμή οι Έλληνες».

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ BLOOMBERG ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ


«Το Bloomberg σε έρευνα για την τιμή της βενζίνης κατατάσσει τη χώρα μας στις ακριβότερες παγκοσμίως. Επιβεβαιώνεται έτσι, η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την ανώτατη διατίμηση του πετρελαίου κίνησης (όπως και του πετρελαίου θέρμανσης) στο 1 ευρώ πανελλαδικά. Οτιδήποτε άλλο, ευνοεί τα καρτέλ μεσαζόντων, τα ολιγοπώλια και τους λαθρεμπόρους».


Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013


«Το ατέρμονο πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η χώρα αντικατοπτρίζεται με τα πιο μελανά χρώματα στην έκθεση του ΚΕΠΕ η οποία προβλέπει για το 2013 ανεργία ύψους 30% και με την ύφεση να κυμαίνεται στο 4,1%.

Το λάθος που παραδέχεται  πλέον ανοιχτά σύσσωμη η παγκόσμια οικονομική κοινότητα λαμβάνει διαστάσεις εξαθλίωσης ενός ολόκληρου λαού.

Καλούμε τώρα την κυβέρνηση να σταματήσει το έγκλημα που συντελείται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και να λάβει άμεσα μέτρα προστασίας των Ελληνικών νοικοκυριών».



 Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΡΓΟΥ

«Ο ελληνικός λαός όπως και όλοι οι λαοί της Ευρώπης  πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι  οι πολιτικές της λιτότητας και  των μνημονίων, με συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων και εκτίναξη της ανεργίας, αν δεν ανατραπούν, θα καθορίσουν τη ζωή τους για δεκαετίες, οδηγώντας στην φτώχεια και την εξαθλίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου