Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΒΟΛΟΥ Ν. ΠΡΙΝΤΖΟ


Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΒΟΛΟΥ Ν. ΠΡΙΝΤΖΟ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πραγματοποίησε σήμερα 25-08-2012 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου, κ. Νικήτα Πρίντζο, παρουσία των Υποδιευθυντών της Ένωσης, κου. Χατζηγεωργίου Γεωργίου και κου. Μπατζιάκα Νικόλαου. Μετά τη συνάντηση, η Βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη σημερινή μου συνάντηση με τον κ. Πρίντζο, ενημερώθηκα από μέρους του για την άκρως ανησυχητική κατάσταση που βιώνει ο κλάδος των αγροτικών συνεταιρισμών σε πανελλήνιο επίπεδο. Το φαινόμενο της ύφεσης που διανύουμε, διαπερνά έντονα τις φλέβες του αγροτικού ιστού της χώρας μας, εξαιτίας των εξαιρετικά χαμηλών τιμών τόσο των αγροτικών όσο και κτηνοτροφικών προϊόντων. Επιπλέον, η χαριστική βολή που εδόθη με την πρόσφατη μεταβίβαση της Α.Τ.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς, εκτίναξε την αβεβαιότητα και τα προβλήματα του κλάδου στα ύψη, οδηγώντας τον αγροτικό χώρο σε εξευτελιστικά όρια φτώχειας. Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί ένα τέλος στις άδικες συλλήψεις και μεταγωγές των ανθρώπων του συνεταιριστικού κινήματος, καθώς αποτελούν ενέργειες που εντείνουν την ήδη υπάρχουσα αρνητική κατάσταση και δεν επιφέρουν αποτέλεσμα στα ζωτικής σημασίας προβλήματα του κλάδου.

Δεσμεύομαι προσωπικά ως Βουλευτής του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να σταθώ αρωγός στην προσπάθεια του κλάδου για άμεση επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό τομέα πανελλαδικά, με απώτερο στόχο την ανάκαμψη του, καθώς αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και μέσο απομάκρυνσης από το τραγικό αδιέξοδο που βιώνουμε καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου