Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 13 ΚΑΙ 14/03/2013



 Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ TH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ


«Παρά τους λεονταρισμούς  της συγκυβέρνησης για δήθεν  επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε καν  να πει στον Τόμσεν και την παρέα  του ότι δεν θα απολύσει δημοσίους υπαλλήλους, ότι θα καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ και ότι θα δώσει φθηνό πετρέλαιο, προκειμένου να μην παγώσει ο ελληνικός λαός.»



Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Συνεχίζεται ο εκβιασμός με τις διαθεσιμότητες»


Με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα για τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων υπηρεσιών και τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ζήσαμε τις τελευταίες 10 μέρες ένα ακόμη κακοπαιγμένο θέατρο σκιών με τις περίφημες «άμεσες μαζικές απολύσεις» δημοσίων υπαλλήλων που ζητά η Τρόικα. Και τι δεν είδαμε στην εξέλιξη του σεναρίου αυτού. Λίστες με «επίορκους υπό απόλυση» που ξεκινούσαν από 1000 και έφταναν τους 7000 υπαλλήλους. Διαρροές για δεσμεύσεις Στουρνάρα περί «άμεσης μείωσης» των δημοσίων υπαλλήλων που διαψεύδονταν την επομένη. Παιχνίδια μετακύλισης ευθυνών μεταξύ των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών, λες και οι αρμόδιοι υπουργοί είναι μέλη διαφορετικών κυβερνήσεων. Τίποτα άλλο δηλαδή παρά θεατρινισμοί και επικοινωνιακά κόλπα.

Η αλήθεια είναι ότι  θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε  την αδιάκοπη προσπάθεια εκποίησης  δημόσιων οργανισμών και ιδιωτικοποίησης  του κοινωνικού κράτους που έχει ενορχηστρώσει η Συγκυβέρνηση. Όπως απέδειξαν και οι πρόσφατες «διαπραγματεύσεις» της Τρόικα με τους υπουργούς του κ. Σαμαρά οι διαδοχικές καθυστερήσεις, τα πολιτικά καμώματα και οι θεατρινισμοί παράτασης της αγωνίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Το μέτρο της διαθεσιμότητας στοχεύει στην καλλιέργεια κλίματος φόβου στους δημοσίους υπαλλήλους προκειμένου να διαιωνίσει την εξάρτηση τους από το φαύλο μεταπολιτευτικό σύστημα.

Το ίδιο σύστημα είναι εκείνο το οποίο δεν θέλει διαθεσιμότητες για τους χιλιάδες μετακλητούς που αυτό προσέλαβε για να γεμίσει τα πολιτικά γραφεία των υπουργών. Έτσι μέσα στο 2013 είχαμεαύξηση 16% στον αριθμό των υπαλλήλων που προσλαμβάνονται αποκλειστικά για να υπηρετήσουν την Συγκυβέρνηση. Το επικοινωνιακό σύστημα που εξαπατούσε τους Έλληνες για τόσο καιρό δεν μπορεί πλέον να σταθεί και μαζί του καταρρέει και το Μνημονιακό καθεστώς που το εξέθρεψε».



Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΡΟΔΟ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Η ενέργεια της Άγκυρας να προβεί σε ρηματική διακοίνωση προς τον ΟΗΕ  με την οποία επιχειρεί να επιβάλλει  καθεστώς αμφισβήτησης σχετικά με τα δικαιώματα μας στην υφαλοκρηπίδα, συνεπώς και στην ελληνική ΑΟΖ, στην περιοχή Ρόδου-Καστελόριζου, ερμηνεύεται ως εξής:

  • Επιβεβαιώνονται οι πρόσφατες πολιτικές δηλώσεις Νταβούτογλου με τις οποίες επιχείρησε να περιγράψει την περιοχή ως ανήκουσα δήθεν σε ένα ιδιότυπο καθεστώς συγκυριαρχίας.
  • Επαναλαμβάνεται ο τουρκικός παραλογισμός, ο οποίος αντίκειται φυσικά στο Διεθνές Δίκαιο, ότι τάχα οι νήσοι δεν φέρουν υφαλοκρηπίδα ούτε ΑΟΖ.
  • Προκύπτει ότι η ρηματική διακοίνωση την οποία υπέβαλλε η χώρα μας στον ΟΗΕ στις 20/2/2013 δεν αποτέλεσε κίνηση-ματ όπως έλεγε η συγκυβέρνηση, εξ ου και έρχονται σήμερα οι Τούρκοινα τοποθετηθούν διπλωματικά με μία αντίστοιχη δική τους κίνηση.
  • Αποδεικνύεται πολιτικά αναποτελεσματική, πέρα από ενδοτική, η έμπνευση Σαμαρά να βαφτίσει την ελληνική ΑΟΖ ευρωπαϊκήαφού οι Τούρκοι επανέρχονται στους ίδιους ισχυρισμούς και τιςπροκλήσεις.
  • Αναδεικνύεται ότι η παθητική και αμήχανη στάση του πρωθυπουργού εμπρός στην αναγγελία από πλευράς Ερντογάν του δόγματος της συνεκμετάλλευσης Αιγαίου με τη γνωστή φράση«kazan-kazan» μόνο ως ένδειξη αδυναμίας και υποχωρητικότητας εκλήφθηκε από την Άγκυρα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε  τη συγκυβέρνηση και τον πρωθυπουργό  να πάψουν επιτέλους να συμπεριφέρονται  ως παραφερνάλια της πολιτικής Σημίτη-Παπανδρέου στο πνεύμα της Διακήρυξης της Μαδρίτης στις 8/7/1997 που έκανε λόγο για «αμοιβαία ζωτικά ενδιαφέροντα και συμφέροντα των δύο χωρών στο Αιγαίο» και να καταστήσουν απολύτως σαφές ότι υφαλοκρηπίδα-ΑΟΖ-χωρικά ύδατα είναι εθνικά (και όχι γενικώς και αορίστως ευρωπαϊκά) δικαιώματά μας, θα οποία θα εξασκήσουμε σε χρόνο που εμείς θα επιλέξουμε και ως προς αυτό δεν πρόκειται να μας φοβίσει κανένα casus belli.

Καλούμε επίσης τη συγκυβέρνηση και  τον πρωθυπουργό να απεμπλακούν  από τον ιστό της πολιτικής  ομηρείας έναντι της Μέρκελ και των δανειστών και να προβούν σε στρατηγικές κινήσεις διεύρυνσης και ενίσχυσης των διεθνών μας συμμαχιών».




Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ 

«Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ»


Οι κύριοι Σαμαράς  και Στουρνάρας προαλείφουν για την θέση του ανώτατου εκποιητή τον Στέλιο Σταυρίδη. Αναλυτικότερα η πολιτική βούληση της Συγκυβέρνησης προορίζει για τη θέση του επικεφαλή του ταμείου εκποίησης της δημόσιας περιουσίας ΤΑΙΠΕΔ, τον άνθρωπο στον οποίο πρόσφατα είχε ανατεθεί η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το βιογραφικό του κυρίου Σταυρίδη περιλαμβάνει το ξεπούλημα της ελληνικής τσιμεντοβιομηχανίας  ΑΓΕΤ – Ηρακλής από την κυβέρνηση  Μητσοτάκη στον ιταλικό όμιλο  Καλτσεστρούτσι. Δεν ξεχνούμε ότι αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη ιδιωτικοποίηση στην Ελλάδα και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς ο Στέφανος Μάνος πούλησε την κερδοφόρα ΑΓΕΤ με το επιχείρημα ότι αν παρέμενε στο δημόσιο θα έπαυε να έχει κερδοφορία.

Με την πάροδο των  ετών αποκαλύφθηκε με σειρά δικαστικών ερευνών ότι η μαφία ασκούσε έλεγχο στην Καλτσεστρούτσι και η ιταλική αστυνομία συνέλαβε κάποια στιγμή τέσσερα διευθυντικά στελέχη της με την κατηγορία ότι ήταν στην υπηρεσία της ιταλικής μαφίας. Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ποντίκι της 27ης Σεπτεμβρίου 2012: «Η κυβέρνηση ισχυριζόταν τότε ότι η επιλογή των Ιταλών έγινε με στόχο η ελληνική τσιμεντοβιομηχανία να μην καταλήξει στους βασικούς ανταγωνιστές της, που τότε ήταν η γαλλική Lafarge και ισχυρές βιομηχανίες από τη Βόρεια Αμερική. Λίγα χρόνια αργότερα, ο ιταλικός όμιλος κατέρρεε οικονομικά και έβαλε πωλητήριο στην ΑΓΕΤ, η οποία εξαγοράστηκε από την κοινοπραξία Blue Circle, η οποία λίγο αργότερα πουλήθηκε στη γαλλική Lafarge. Έτσι, την ελληνική τσιμεντοβιομηχανία «ρούφηξε» ο βασικός ανταγωνιστής της και σήμερα αποτελεί μία μικρή θυγατρική του γαλλικού ομίλου, με συρρικνωμένη την παραγωγή και λειτουργώντας περισσότερο ως εμπορικό υποκατάστημα… Μάλιστα, ο όμιλος μετονομάζεται σταδιακά και παίρνει το όνομα της “μητρικής”, για να σβήσουν οριστικά οι μνήμες από την άλλοτε κραταιά τσιμεντοβιομηχανία».

Σήμερα ο κύριος Στουρνάρας, συνιδρυτής της ΜΚΟ «Πρωτοβουλία ΚΑΠΠΑ» με τον  Στέφανο Μάνο, τοποθετεί τον κύριο  Σταυρίδη νέο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και προτείνεται στη γενική συνέλευση των μετόχων για Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ o κύριος Αντώνης Βαρθολομαίος ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελεί μέλος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας Το ΒΗΜΑ στης 18 Ιουλίου 2011 ο κύριος Αντώνης Βαρθολομαίος είναι εξάδελφος του πρώην και ήδη θανόντος Ιωάννη Βαρθολομαίου, Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας και μετέπειτα Διοικητής του ΙΚΑ. Μάλιστα ο συγκεκριμένος μετά τις εκλογές του 2004 είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλός της ΕΥΔΑΠ.

Εάν αληθεύουν τα ανωτέρω δημοσιεύματα καθίσταται πρόδηλο ότι τα κομματικά  πιστοποιητικά αποτελούν το κύριο  κριτήριο τοποθέτησης στις θέσεις του  Κρατικού μηχανισμού. Οι έννοιες αξιοκρατία και διασφάλιση δημόσιο συμφέρον αποτελούν άγνωστες λέξεις για την Συγκυβέρνηση, της οποία το μόνο μέλημα αποτελεί η εξαργύρωση γραμματίων κομματικής αφοσίωσης».

Υπενθυμίζετε ότι η Ραχήλ  Μακρή ως Τομεάρχης Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  έχει συνυπογράψει με την Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κυρία Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα την 3247/22.10.2012 Ερώτηση σχετικά με την τοποθέτηση του κυρίου Σταυρίδη ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ και η μόνη απάντηση που έλαβαν εκτός από την περιγραφή της διαδικασίας τοποθέτησης είναι ότι ο εν λόγω κύριος έχει σπουδάσει στο πολυτεχνείο της Ζυρίχης και έχει πλούσια εμπειρία στην διοίκηση επιχειρήσεων. Τα ανωτέρω στοιχεία μορφοποιούν την πλούσια αυτή εμπειρία.




Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ  Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


«Επισκεφθήκαμε την Ιερισσό οι βουλευτές Γιώργος Νταβρής, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μαρία Κόλλια και Σταυρούλα Ξουλίδου μαζί με τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, που μίλησε σε πολυπληθέστατη συγκέντρωση των κατοίκων και δήλωσε ότι το κίνημα θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων που αντιστέκονται. Δυναμικό παρόν έδωσαν πολιτευτές και μέλη των συντονιστικών από όλη την Ελλάδα.

Δηλώνουμε ότι η επένδυση του χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής συνιστά οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα και δεν θα αφήσουμε να μετατρέψουν σε νεκροταφείο την πατρίδα μας.

Καταγγέλλουμε το κλίμα  τρομοκρατίας σε βάρος των κατοίκων, που με συλλήψεις, προσαγωγές και  άλλες μεθόδους προσπαθούν να στρέψουν τους εργαζόμενους στα μεταλλεία εναντίον των κατοίκων και να επικρατήσει το «διαίρει και βασίλευε».

Καλούμε τους Έλληνες  να ενωθούμε για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές της μεγαλειώδους συγκέντρωσης και ιδιαίτερα στους πολιτευτές και τα μέλη της συντονιστικής Χαλκιδικής.

Καλή συνέχεια στον αγώνα  μας!».




 Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ REAL FM


«Τα νέα πρόστιμα του ΕΣΡ σε Real FM και Γιώργο Τράγκα σχετικά με τα σχόλια του για την Άγκελα Μέρκελ και τον Κώστα Σημίτη συνιστούν φίμωση της ελευθεροτυπίας, παρέμβαση στην αξιολογητική κρίση ενός δημοσιογράφου, ανοικτή μεροληψία υπέρ πολιτικών προσώπων και γενικά, επιβολή καθεστώτος ελέγχου στο ποιος λέει τι αναφορικά με την πολιτική επικαιρότητα.

Η πρόκληση του ΕΣΡ γίνεται ακόμη χειρότερη από το γεγονός ότι τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία δήθεν θίχτηκαν, είναι μία Γερμανίδα επικυρίαρχος που έχει βάλει στο γύψο Ελλάδα και Ευρώπη και ο άνθρωπος που μετέτρεψε την Πατρίδα μας σε άντρο της Διαπλοκής.

Κάθε τέτοια κίνηση θα μας βρίσκει ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικά απέναντι. Οι ανεξάρτητες αρχές δεν μπορούν να εξαρτώνται από την τρόικα».



Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΟΙΚΑΣ

«ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΒΟΥΛΩΝ  ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ  έκανε την εξής δήλωση απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε από  το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Είναι εθνικός ευτελισμός να βλέπουμε την ελληνική κυβέρνηση  των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη να διαπραγματεύεται με υπαλλήλους της τρόικας για το πώς η ίδια θα κυβερνήσει τη χώρα.

Άβουλοι αρχηγοί και  Υπουργοί που καθημερινά βάζουν ολοένα και πιο βαθιά στο χάος την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Το θέατρο αυτής της  τραγωδίας συνεχίζεται με την απειλή της τρόικας ότι θα επανέλθει για να συνεχίσει το «έργο» της μέσα Απριλίου, λίγο πριν το Πάσχα.

Είναι βέβαιο ότι σε καμία περίπτωση  δεν πρέπει να περιμένουμε Ανάσταση. Σίγουρα πρέπει να μιλάμε για κατ' εξακολούθηση Σταύρωση και Επιτάφιο».



 Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΡΟΔΟ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


«Μέρα με τη μέρα, αποδεικνύεται ότι, δεν ήταν καθόλου  τυχαίο που ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την εκχώρηση της εθνικής μας  κυριαρχίας και την είσοδό μας  στο Μηχανισμό Στήριξης και τα Μνημόνια από το Καστελόριζο.

Το λυπηρό είναι, ότι, η ίδια ακριβώς πολιτική, συνεχίζεται απαρέγκλιτα και με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Κάποιοι θα πρέπει να προβληματιστούν, από το γεγονός  ότι, παρά την πρόσφατη διακήρυξη του κ. Σαμαρά για «ευρωπαϊκή ΑΟΖ», η Ευρωπαϊκή Ένωση, παραμένει ως συνήθως, απόλυτα σιωπηλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου