Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«Καταγγέλλουμε την άδικη και αντισυνταγματική απόφαση της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης που αποφάσισαν το «κούρεμα» των ομολόγων χιλιάδων ελλήνων πολιτών, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τους κόπους μιας ζωής, αγοράζοντας τίτλους του ελληνικού δημοσίου.»ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ




Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ


Με εκπροσώπους μικροομολογιούχων  φυσικών προσώπων, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μαριάς .  

Οι μικροομολογιούχοι  ζήτησαν τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ και ενημέρωσαν τον κ. Μαριά για την σημερινή συζήτηση της αίτησης ακυρώσεως που έχουν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας με την οποία αντιδρούν στο «κούρεμα» των ομολόγων.

Από την πλευρά του  ο κ. Μαριάς δήλωσε:

«Καταγγέλλουμε την άδικη και αντισυνταγματική απόφαση της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης που αποφάσισαν το «κούρεμα» των ομολόγων χιλιάδων ελλήνων πολιτών, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τους κόπους μιας ζωής, αγοράζοντας τίτλους του ελληνικού δημοσίου.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  έχουν ήδη αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών εντός και εκτός Βουλής, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους στο «κούρεμα» των ομολόγων που κατέχουν οι μικροομολογιούχοι. Αυτό θα συνεχίσουν να πράττουν και στο μέλλον, προκειμένου να δικαιωθούν οι αγώνες των μικροομολογιούχων φυσικών προσώπων».



Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


«Η κυβέρνηση αφού συνήργησε στη λήψη της παράνομης απόφασης του Eurogroup για το «κούρεμα» των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες, συνεχίζει την αντικοινωνική της πολιτική και δεν δεσμεύεται ούτε καν για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στις κυπριακές τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα, παραλείψεις για τις οποίες κλήθηκε ήδη να απαντήσει στη Βουλή μετά από σχετική μας πρωτοβουλία σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου