Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 12/4/2013



Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ  ΑΝAΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΪΜΠΛΕ


«Η Συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά έχει στηρίξει στους Γερμανούς όλες τις ελπίδες για επενδύσεις και ανάπτυξη. Σύμφωνα, όμως, με δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών δεν είναι διατεθειμένοι να μας δώσουν ακόμα και τις αποζημιώσεις που μας χρωστάνε.

Τα επιχειρήματα της εσωτερικής τρόικας καταπέφτουν ως χάρτινος πύργος, μαζί με τις φρούδες ελπίδες και τα φοβικά σύνδρομα με τα οποία εκβίασαν τον Ελληνικό Λαό».



Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


«Στο πλαίσιο του καθεστώτος τρομοκρατίας που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, η δικαιοσύνη οφείλει περισσότερο από ποτέ να επιτελεί τον θεσμικό της ρόλο.

Ερωτάται ο Εισαγγελέας του  Αρείου Πάγου αν το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αποτελεί κατάλληλο χώρο για ανάκριση, όπως ορίστηκε να γίνει για τις ανακρίσεις δυο εκ των συλληφθέντων-αρπαχθέντων της Χαλκιδικής ενώ αυτό δεν προβλέπεται από καμία διάταξη νόμου.


Μήπως αυτό, ύστερα και από τις  προκλητικές δηλώσεις του κ. Δένδια, προμηνύει ειλημμένη απόφαση προφυλακίσεων;».


Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


«Από τη στιγμή που  η κυβέρνηση λέει «ναι» σε όλα, οι υπαλληλίσκοι της τρόικας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, προβάλλοντας πλέον και νέες απαιτήσεις, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις μαζικές απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων».


Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΟΪΜΠΛΕ


Σχολιάζοντας την προκλητική άρνηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών να εξετάσει το τεράστιο θέμα των αποζημιώσεων της χώρας του προς την Ελλάδα, η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Γερμανικός εμπαιγμός έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Την ώρα που Γερμανοί και Τρόικα έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό ο κ. Σόιμπλε δηλώνει ότι το θέμα των αποζημιώσεων προς την Ελλάδα έχει κλείσει.

Κύριε πρωθυπουργέ πάρτε  θέση. Επιτέλους πόσο ακόμη θα ξεπουληθούμε;».



Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ EUROGROUP


«Την ώρα που η ανεργία πλήττει πλέον εκατομμύρια συμπατριώτες μας ξεπερνώντας το 27%, ο κ. Στουρνάρας συνεχίζει αμέριμνος τον μνημονιακό του μονόδρομο, μεταβαίνοντας στο Eurogroup, προκειμένου σαν καλός μαθητής να δώσει διαπιστευτήρια πιστής εφαρμογής του μνημονίου 3».



Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ


«Η εγγραφή των γερμανικών αποζημιώσεων στον κρατικό προϋπολογισμό και η τιτλοποίηση του αναγκαστικού κατοχικού δανείου είναι η κατάλληλη απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Σόιμπλε που πρέπει να αντιληφθεί ότι πλησιάζει η ώρα της πληρωμής του λογαριασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου