Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΘΕΝΗ


Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ  ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΘΕΝΗ


«Με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου σταθμού διοδίων της Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Μουσθένης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Σαμαρά, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χατζηδάκη για το ενδιαφέρον που δείχνουν στη βόρεια Ελλάδα για ακόμη μία φορά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες που αναφέρουν τη δημιουργία ακόμη δύο σταθμών διοδίων. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο ΈΛΛΗΝΑΣ πολίτης της ΘΡΑΚΗΣ θα πρέπει να καταβάλει ένα τεράστιο ποσό για να επισκεφτεί τη νύφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη.

Θα πρέπει επιτέλους  η κυβέρνηση να δώσει ουσιαστικά κίνητρα στους βορειοελλαδίτες  ώστε να μην προτιμούν να μετακινούνται  προς τις γειτονικές χώρες Τουρκία και Βουλγαρία.


Αφού λοιπόν έχει ξεκινήσει  η πολυπόθητη ανάπτυξη με την κατασκευή  νέων σταθμών διοδίων σε χρόνο  ρεκόρ, καιρός είναι να αποκατασταθούν επιτέλους οι ζημιές στο υπάρχον  οδικό δίκτυο.

Μπορεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Αρδάνιο της Εγνατίας Οδού να έχουν ξεκινήσει, όμως ήδη έχουν σημειωθεί τα πρώτα ατυχήματα.

Επιτακτική λοιπόν είναι η ανάγκη της άμεσης ολοκλήρωσης των εργασιών ώστε οι κάτοικοι του κεντρικού και βόρειου Έβρου να αποφύγουν την ταλαιπωρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου